CARROSSERIE DE BACKER

 

Een erkende carrosserie EUROGARANT voldoet aan strenge criteria en betekent voor u een garantie voor vakbekwaamheid en beroepservaring.

Een carrosseriebedrijf erkend door EUROGARANT is een onderneming die beschikt over de nodige infrastructuur, uitrusting, vakbekwaamheid en interne organisatie om alle koetswerkherstellingen volgens de huidige kwaliteitsnormen uit te voeren. Het bedrijf moet duidelijk herkenbaar zijn als een carrosserie "multi-merken" en moet zich als dusdanig profileren naar de klanten toe. Het bedrijf wordt uitgebaat door een ondernemer die beschikt over een attest "toegang tot het beroep carrosseriehersteller".

De carrosserie voldoet aan de criteria gesteld door EUROGARANT inzake uitrusting en verbindt zich ertoe de door de automobielconstructeur voorgeschreven herstellingstechnieken toe te passen.

Het uitzicht en de staat van de installaties, zowel intern als extern, is verzorgd en onderhouden. Dit ondermeer qua orde en netheid en de ruimtelijke organisatie van de werkoppervlakken en werkstanden.

De carrosserie beschikt over alle noodzakelijke vergunningen, conform de wetgeving en voldoet aan de gangbare reglementeringen inzake de bescherming van de arbeid, het milieu, uitbatingsvergunning en handelsregister.

De carrosserie neemt deel aan het garantiefonds EUROGARANT. Het bedrijf verplicht zich ertoe de geldende garantie van de constructeur over te nemen op het herstelde gedeelte en dit met een minimum van 2 jaar.

Een carrosseriebedrijf erkend door EUROGARANT wordt jaarlijks gekeurd door de Belgische Federatie Van Autoherstellers, FEBELCAR.

EUROGARANT is het garantiesysteem voor de consument.

 
Home     Openingsuren     Onze kwaliteiten     Een Herstelling     Bereikbaarheid     Depannage     Stuur ons een mailtje     Opinie