fbpx Skip to main content

AutoCrew gebruikt onderdelen van Bosch

AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch. Dat biedt diverse voordelen. Zo gebruikt AutoCrew veelal Bosch-onderdelen, net als de fabrikant van jouw auto.

Bosch maakt namelijk bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert dit aan nagenoeg alle autofabrikanten voor eerste montage.

Van de computer tot de ruitenwissers, en van de accu tot de remvloeistof. Een onderdeel dat door ons wordt gemonteerd, is dus precies hetzelfde als het origineel.

Autocrew werkplaatsapparatuur van Bosch

In onze werkplaats wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Bosch-apparatuur. Bosch is nummer 1 op gebied van werkplaatsapparatuur. De beste garages wereldwijd werken met Bosch diagnoseapparatuur en autosoftware, AutoCrew ook. En door de nauwe samenwerking met Bosch is het AutoCrew-autobedrijf in jouw buurt altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Door deze nauwe band beschikken wij over de laatste software-updates, net als de dealer, voor elk merk auto. Voor het updaten van de software in jouw auto of het oplossen van een complexe storing hoef je dus niet naar de dealer.

Bij Autocrew altijd fabrieksgarantie

Valt jouw auto nog onder fabrieksgarantie? Dan kun je gewoon naar AutoCrew. Omdat wij louter onderdelen gebruiken die de autofabrikant ook gebruikt, blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig.

De voordelen van AutoCrew:

  • Auto-onderhoud en autoservice op dealerniveau
  • De toegankelijkheid van een universele garage
  • Wij werken veel met Bosch-apparatuur
  • We beschikken daardoor over de meest recente autosoftware en software-updates
  • Onze technici worden voortdurend bijgeschoold door Bosch
  • De fabrieksgarantie op jouw auto blijft gewoon geldig
Maak een afspraak voor onderhoud of service