fbpx Skip to main content

Over Ons

Astrid en haar team

Astrid Kervyn is in 1999 begonnen bij Carrosserie De Backer als eerste administratieve hulp dat het bedrijf in dienst nam. 20 Jaar lang heeft ze Robert De Backer trouw bijgestaan in het uitbouwen, beheren en structureren van de zaak. Toen Robert De Backer aangaf op pensioen te willen gaan, moesten er keuzes gemaakt worden. Dit was voor Astrid de uitgelezen kans om de zaak, waar ze alle ervaring opdeed en door en door kende, over te nemen. Sinds 2018 is Astrid zaakverder van Carrosserie & Garage De Backer.

Met een professionele passie en gedrevenheid runt ze dagdagelijks de zaak.

Dankzij een sterk team van trouwe en ervaren stielmannen zet ze Carrosserie De Backer dag na dag nog meer op de kaart in Schoten en omliggende gemeente.

Astrid ontfermt zich persoonlijk over elke wagen va bestek tot expertise tot volledige afhandeling van het dossier. Voor het schadeherstel en het onderhoud is het voertuig in de ervaren handen van haar sterk team specialisten. De carrosserie is uitgebouwd met de modernste apparatuur: meet- en richtbank, meerdere voorbereidingszones, computergestuurd labo en 2 spuitcabines.

Het team

Astrid

Paul

Davy

Ben

Krzysztof

Artur

Niels

Nadia

Erkenningen

Sinds 1948 staat Carrosserie De Backer al bekend om zijn uitstekende service en zeer kwalitatieve carrosserieherstellingen. In de loop der jaren hebben we het vertrouwen gekregen van tal van verzekeringsmaatschappijen en zijn we erkend hersteller en zelfs premium-hersteller of top-hersteller geworden voor hen. Via zowel het certificaat Eurogarant, Kiwa Pro, New Avicar Plus als Duurzaam Repareren kunnen we aantonen dat wij voldoen aan alle strikte criteria die ons door de verzekeringsmaatschappijen worden opgelegd. Op verschillende momenten in het jaar en door verschillende keuringsmechanismen worden we jaarlijks geauditeerd om onze erkenningen te kunnen behouden. Deze audits concentreren zich op thema’s zoals infrastructuur, uitrusting, management systeem, klantenservice, veiligheid en milieu.

Eurogarant is HET kwaliteitslabel van de carrosseriesector en is in de eerste plaats een garantiefonds dat naast de bestaande garanties aan de klant een bijkomende waarborg van 3 jaar biedt. Een Eurogarant carrosseriebedrijf verzekert u een verzorgd kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs, een uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen, het gebruik van originele wisselstukken en een herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur, een geïnformatiseerd bestek en een vervangwagen.

Kiwa heeft een label gecreeerd voor de carrosseriesector die het vertrouwen uitdrukt in de uitrusting en processen van de koetswerkhersteller.  Dit label is op maat van de carrosseriewereld opgesteld, en richt zich dan ook op de prestaties van de carrosserieen naar de eindklant toe. Het label wordt breed erkend door de verzekeringswereld en geeft toegang tot het label van Federauto Erkende Carrosserie.

Met het label New AVICAR PLUS heeft AIB Vinçotte een certificaat gecreëerd waarmee autoschadebedrijven het statuut van ‘erkend hersteller’ kunnen verkrijgen bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Op deze manier sluit elk koetswerkbedrijf met een AVICAR PLUS certificaat aan bij het servicebeleid van de verzekeringsmaatschappijen en wordt het door de verzekeringsmaatschappijen erkend als een betrouwbare onderneming met een hoger kwaliteitsniveau.

Carrosserie De Backer hecht heel veel belang aan milieu en aan duurzaamheid. Al sinds 1995 is Carrosserie De Backer overgestapt naar watergedragen lakken. Dit komt zowel ten goede aan de gezondheid van het personeel als aan het milieu.

Met het label Duurzaam Repareren tonen we mits bijkomende audits het belang dat we hechten aan het milieu, Hierbij worden we getoetst op allerlei duurzaamheidsaspecten zoals het energieverbruik, zorg voor personeel en gebruik van milieuvriendelijke producten. Een goede keuze dus. we leveren professionele reparaties en diensten met oog voor het milieu. en toch zijn we niet duurder!