fbpx Skip to main content

Recensies

Frank De Vylder (Frank)
Frank De Vylder (Frank)
2023-08-09
HELAAS al enkele malen van hun diensten moeten gebruik maken (Lees "HELAAS", omdat volledig schadevrij rondrijden UITERAARD voor iedereen het summum is) - Steeds ZEER klantvriendelijke bediening - Herstelling ELKE KEER 100% correct afgewerkt - Prijs telkens méér dan gerechtvaardigd Maar VOORAL (Eigenlijke reden voor deze uitgebreide review trouwens) qua betrouwbaarheid een ABSOLUTE topservice; Daarnet een habbekrats betaald voor de herstelling van een band, daar waar (de meeste) handelaren een mens ongetwijfeld een nieuwe band zou aansmeren.....!!??
francois colin
francois colin
2023-07-20
Alles snel en perfect geregeld, François
William Pauwels
William Pauwels
2023-07-19
Nadat mijn wagen tot tweemaal toe werd beschadigd door één of andere marginaal heb ik mij wederom naar De Backer begeven. Zoals altijd word je daar opgevangen door twee vriendelijke dames met de nodige kennis van zaken. De verzekering had mij voor mijn zijruit naar carglass gestuurd. Echter wanneer de wagen binnen moest voor herstelling was deze nog niet geplaatst. Astrid, de zaakvoerster heeft daarop de nodige stappen ondernomen zodat zij ook de ruit konden vervangen. Geloof mij dat het niet makkelijk was want ik zou deze de 13de moeten laten plaatsen bij Carglass maar als we ze zelf wilde afhalen was ze plots maar de 20ste beschikbaar???? Allee wat ik wil zeggen " Voor een schade groot of klein, ge moet bij Carrosserie De Backer zijn" en dat niet alleen voor de mooie verschijningen achter de toog maar zekers voor de vakkundige medewerkers in't atelier.
Nadine Marissen
Nadine Marissen
2023-07-11
Heel vriendelijke ontvangst, snelle reactie, top service, top kwaliteit, persoonlijke service, een absolute aanrader...
Phile Ke
Phile Ke
2023-06-29
Moest een dringende herstelling hebben. En ze hebben het met man en macht gedaan om het toch klaar te krijgen. Super service.
Marc De Hantsetters
Marc De Hantsetters
2023-06-10
Na een spijtig ongeval met een totaal verlies tot gevolg werd ik fantastisch geholpen en bijgestaan door deze vriendelijke dame. Hulp bij de expertise (tips) en het contact en afhandeling met de opkoper van het voertuig. Er bestaat nog goede service die helaas en tegenwoordig niet meer zo van zelfsprekend is! Respect en oprechte dank Astrid
Valerie “lilie” ipek
Valerie “lilie” ipek
2023-06-06
Top
Louis Vermeulen
Louis Vermeulen
2023-05-29
Fantastische service, één van de beste carrossier in de buurt. Je wordt zowaar aangesproken door een vrouwelijke baas die duidelijk weet waarover ze spreekt , knap. Kleine beschadiging werd onmiddellijk ter plaatse weg gepoliert . Na een kleine 30 min.zag je er niets meer van.
Xavier De Winter
Xavier De Winter
2023-05-25
Super behulpzaam en klantvriendelijk.
Bart Joris
Bart Joris
2023-04-27
Zeer tevreden van dit onafhankelijk carrosseriebedrijf! vlot afspraak kunnen maken, duidelijk communicatie over de inplanning en het verloop. Zijn erkend voor bijna alle verzekaars dus ook vervangwagen en een directe betaling van de herstelfactuur werd super vlot geregeld! Niet onbelangrijk .... de herstelling perfect uitgevoerd. Wagen terug zoals nieuw 👌