fbpx Skip to main content

U heeft een druk leven, daarom maken we de drop-off van uw sleutels zo gemakkelijk mogelijk 24/7 .

Wat doen bij schade?

meer info

Onze diensten

meer info

Verkoop 2dehandswagens

meer info

Hoe werkt het?

01. Schade melding

Als u een ongeval heeft gehad, kan u zich zonder afspraak aanmelden voor een schadebestek. Tijdens dit eerste contact nemen we foto’s van de schade en kopies van de boorddocumenten. Reken voor dit eerste contact een 15tal minuten. Nadien wordt op basis van deze gegevens een schadebestek opgemaakt en doorgestuurd naar uw verzekering, uw makelaar of naar u.  Wij kunnen ons nu een beeld vormen van de herstelling en de duurtijd, zodat we de herstelling kunnen inplannen.

02. Het Schadebestek

Indien de schade gedekt is door de verzekering, en u ons bij de aangifte hebt opgegeven als uw hersteller, zullen we -als de situatie het toelaat- een opdracht ontvangen van de verzekering. Daar we erkend zijn voor (bijna) alle maatschappijen, kan het dossier snel afgehandeld worden, eventueel zelfs zonder tussenkomst van een expert. Van zodra we een akkoord hebben van alle betrokken partijen (verzekering,  expert en u) kunnen we aan de herstelling beginnen. 

03. DE HERSTELLING

indien er toch een expert de schade aan uw wagen moet begroten, zullen we deze afspraak proberen te combineren met een herstelling. Bij een herstelling hebt u immers recht op een vervangwagen, bij expertise alleen niet. Van zodra een akkoord bekomen is met de expert, beginnen we aan de herstelling. Mogelijks volgt de expert de volledige herstelling op. Dit is een regie-herstelling.

04. ONDERHOUD

Indien gewenst, kan een onderhoud uitgevoerd worden aan uw wagen. U krijgt uw wagen in top staat terug.

Onze onderhoud service

Indien gewenst, kan een onderhoud uitgevoerd worden aan uw wagen. U krijgt uw wagen in top staat terug.
Maak gemakkelijk een afspraak via onderstaande link.

Maak een afspraak voor onderhoud of service

Maak vandaag nog een afspraak

Wij dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel.
Bel ons   Plan zelf je afspraak in